Home / Новини / Еуратек ООД отпразнува своя 25-годишен юбилей

Еуратек ООД отпразнува своя 25-годишен юбилей

Снощи, 10.10.2017г., компанията Еуратек ООД отпразнува своя 25-годишен юбилей и 25 години успешно сътрудничество с чешкия автомобилен производител ŠKODA AUTO. През тези години Еуратек ООД успя да реализира на българския пазар над 44 000 нови автомобила ŠKODA, да наложи марката сред българските потребители и да я превърне в една от най-желаните в бранша. Така, за последните 12 години журналистите от Прес Авто клуб България отличиха с най-значимата титла “Автомобил на годината“ 8 модела на марката ŠKODA.

Управителите на Еуратек ООД – г-н Иван Тодоров и г-н Роман Полак изразиха своята благодарност към клиентите, партньорите и служителите на компанията с които заедно са извървели този път към успеха и изразиха мотивацията си да продължат да развиват марката ŠKODA на пазара, посрещайки всички предизвикателства и новости в автомобилния бранш. По време на официалното събитие, управителите връчиха и почетни грамоти и юбилейни медали на представители на дългогодишния си партньор ŠKODA AUTO, както и на служители на Еуратек, които са били част от 25-годишната история на компанията, допринасяйки за нейния упех днес.

На събитието, на което присъстваха повече от 350 гости, бе показан и най-новият модел в гамата на ŠKODA – компактният кросоувър ŠKODA KAROQ, чийто дизайн и концепция следват философията на ŠKODA и новият им кристален дизайнерски език, повлиян от чешката традиция в стъклопроизводството. KAROQ идва със заявка да се превърне в новият любим автомобил за комфортни пътувания както в града, така и по по-предизвикателни терени, благодарение на задвижването 4х4 . С обширно вътрешно пространство, множеството хитри решения в духа Simply Clever, възможности за свързаност и разнообразие от двигатели, KAROQ е подходящ не само за семеен автомобил, но е и перфектно решение за бизнес автомобил.

Специалната изненада – представянето на спортната версия на Superb – Sportline, нажежи атмосферата и допринесе за още по-празнично настроение на гостите. Автомобилът се предстaвя за първи път на българския пазар, а експонатът на сцената бе в атрактивния златист цвят „Драконова кожа“.

Българо-чешкото дружество Еуратек ООД стартира своята дейност през 1992г. Вече 25 години компанията има успешни продажби на българския пазар като традиционно е в топ пет на автомобилни фирми с най-високи продажби в България. ŠKODA е печелила конкурса „Автомобил на годината“ в България общо осем пъти, благодарение усърдната работа на представителството Еуратек ООД по налагане на марката в България и, разбира се, благодарение на неоспоримите качества на автомобилите ŠKODA. В последното издание на конкурса, SUV моделът KODIAQ напълно заслужено взе отличието в категорията “Кросоувър на България за 2017 година”.

Стремежът на Еуратек ООД е да предостави на всеки клиент качествено и ефективно обслужване в модерни автосалони и сервизи. В страната е изградена мрежа от 14 търговски представителства в София, Пловдив, Варна, Бургас, Сливен, Горна Оряховица, Добрич, Благоевград и Хасково. Централният офис на компанията – ŠKODA Център София е открит през 2002г.и разполага с голям офис, просторен автосалон, подземен и надземен гараж, сервиз и складова база. В края на 2016 година, бе открит най-новият търговско-сервизен ŠKODA център в гр. Пловдив, който напълно отговаря на всички корпоративни изисквания на ŠKODA AUTO за дизайн, оборудване и клиентско обслужване. Плановете за развие на фирмата продължават в посока разширяване и обновяване на търговско-сервизната мрежа в страната и повишаване капацитета на обслужване на клиенти, като през м. Септември 2017 бе направена първа копка на ŠKODA център София – 2 в кв. „Дружба“. Компанията Еуратек ООД разполага с голям брой автомобили на склад, което позволява бързо и гъвкаво задоволяване на пазарното търсене. Компанията разполага и със складова база за оригинални резервни части, както и гъвкава логистична система. Дружеството поддържа развитието на сервизната мрежа като осигурява непрекъснато обучение на сервизните специалисти в оторизираните дилърства, с цел клиентите на марката у нас, да получават винаги актуална информация за обслужваните автомобили и техническо съдействие. Качеството на автомобилите ŠKODA, произведени от завод с над стогодишни традиции, съчетано с добрата цена е гаранция за силното присъствие на марката в България.

x

Check Also

Шкода клуб България на VW Фест 2018г.

На 17 и 18.03.2018г. в Интер Експо Център, гр. София, се проведе ...