Home / Новини / Еуратек Ауто откри нов Skoda Център в Пловдив

Еуратек Ауто откри нов Skoda Център в Пловдив

Вчера вечерта се състоя официалното откриване на изцяло новия изложбен и сервизен център на Skoda в България- Skoda Център Пловдив. На събитието присъстваха Ярослав Камас (заместник посланик на Република Чехия), Дамян Войновски (главен секретар на изпълнителна агенция автомобилна администрация), Луция Кун (регионален търговски директор на Skoda Auto за Източна Европа), Гергана Титюкова (заместник кмет на община Марица, Пловдив), Иван Тодоров- Управител на официалния вносител на марката в България- „Еуратек“, както и десетки гости.

“Ние сме много щастливи, че имаме такъв всеотдаен вносител на българския пазар, който подпомага марката Skoda да се развива по напълно професионален начин и това, което ценим изключително е персоналният подход в работата”, коментира Луция Кун. “Откриването на нов шоурум е много важно и за нас като производител. Изградената дилърска мрежа от професионалисти в страната е това, което прави марката Skoda успешна. И сега вие ставата част от този успех”.

“Новият Skoda Център Пловдив е изграден изцяло според изискванията на най-новата концепция на Skoda, която функционира от близо 2 години”, каза Иван Тодоров. “Построен е на разгъната застроена площ от 3700 кв.м, като разполага с 2 големи шоурума, както и сервизни и складови площи, които ще ни позволят да изпълняваме всички дейности според изискванията на Skoda. Надявам се, че нашите клиенти от Пловдив, които бяха достатъчно търпеливи, ще се радват на тази наша инвестиция”.

източник: AutoPress.net

x

Check Also

Skoda Karoq е кросоувърът на 2018 година в България!

На 18 януари на официална церемония в Ринг Мол София, SUV моделът ...