Home / Superb 3 / В мрежата се появи първа скица на новата Skoda Superb

В мрежата се появи първа скица на новата Skoda Superb

През миналата година Skoda Superb мина през разхубавяваща процедура, но въпреки това чехите подготвят вече второто поколение на модела.Преди дни в китайски портал се появи първата дизайнерска рисунка на новия модел. Междувременно скечът не е съпроводен с каквито и да са официални данни, но за Superb се говори упорито зад кулисите. Вътрешни източници твърдят, че ще видим прототипа през следващата година.

Някои намекват, че външният вид на Superb ще прилича на женевския концепт Vision C. Факт е, както и се вижда от скицата, що се отнася до стилистиката на Superb, много малко е останало от демонстрационния модел , показан през март тази година край езерото Леман.

Според различни чужди медии новият Superb ще бъде построен на модулната платформа MQB. Автомобилът ще стане по-голям в сравнение с актуалното поколение, примерно със 75 мм. Двигателната гама, най-вероятно, ще бъде унифицирана с моделната фамилия на следващото поколение Volkswagen Passat. При него моторите ще бъдат с мощност от 120 до 280 к.с.

източник: ams.bg

x

Check Also

Skoda Karoq е кросоувърът на 2018 година в България!

На 18 януари на официална церемония в Ринг Мол София, SUV моделът ...